Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

ShoeWell SW-100 Kengänraikastin‎

39,00 €

80,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 003740

ShoeWell SW-100 Kengänraikastin‎

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

 

Epäpuhtauksia ei näe. Mutta ne haistaa...ShoeWell-raikastin poistaa hajut tehokkaasti.

ShoeWell SW-100 -kenkien hoitolaite on varustettu sisäisellä otsonigeneraattorilla joka kehittää (O₃) hävittäen bakteereja ja estämällä niiden leviämisen kengissä ja tätä kautta jalkoihin.

Kovassa käytössä olevat varusteet, kuten kengät, hanskat, suojukset ja asusteet, alkavat riittävästäkin puhdistuksesta huolimatta ajanmyötä kerätä epäpuhtauksia ja haista epämiellyttävälle. ShoeWell-raikastin auttaa pitämään varusteet priimakunnossa pidempään.

ShoeWell säilyttää kenkien ryhdin ja desinfioi ne sisältä. Otsoonilla toimiva desinfiointi on 6 kertaa tehokkaampi kuin aktiivihiili poistaen tehokkaasti kaikki pahat hajut sekä säilyttäen tai jopa palauttaen kenkien alkuperäisen ryhdin.

Laite on varustettu kuivaavilla tuulettimilla joissa myös on lämmitystoiminto. Tuuletus kuivattaa kengät helposti ja nopeasti. Termostatti pitää lämmön kohtuullisena ja näin aremmatkin kengät voidaan hoitaa.

Otsoonigeneraattorin kehittämä (O₃) poistaa 95% kaikki epäpuhtaudet kengistä. Laitetta voidaan myös käyttää sukkien desinfiointiin. Tavallisesti 15 minuutin käyttö riittää, kosteat kengät 60 minuuttia.

  • Tehokas tapa poistaa hajuongelmat kaikista jalkineista, hanskoista, luistimista, säädät vain ajastimesta halutun ajan, jopa 15 min riittää
  • Aktiivinen happi pitää myös huoneilman raikkaana
  • ShoeWell raikastaa myös muut materiaalit
  • Kokeile laitetta suljetussa laatikossa esim.nahkatakin tai villavaatteiden raikastamiseen

--------------------------------------------

Hinnat sisältävät ALV:n
Toimitusaika: 2 - 5 arkipäivää
Toimituskulut: 7,00 €