Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Yritysinfo

Elec.fi on suomalainen koti- ja viihde-elektroniikkaerikoisverkkokauppa. Elec.fi tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ja hyvän asiakaspalvelun. Toiminta-ajatuksenamme on myydä tuotteitamme verkossa välttyäksemme korkeilta huoneistovuokra-, myyntipalkkio, sekä varastointimaksuilta. Vähentämällä omia kustannuksiamme, kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteitamme edullisin hinnoin.

Maksuliikenne hoidetaan Suomen Verkkomaksut Oy:n ja Luottokunnan toimesta, joten asiointi on turvallista. Mitään tili- tai korttitietoja ei tallenneta.

Tilaukset toimitamme mahdollisimman nopeasti ja varmasti koko suomen alueelle. Jos et löydä sivuiltamme etsimääsi tuotetta lähetä meille sähköpostia niin katsomme tuotteen saatavuuden ja lähetämme infon saatavuudesta ja toimitusajasta.

Haluamme kehittää liiketoimintaa asiakkaidemme etuja ajatellen. Etsimme aktiivisesti uusia tuotteita jotka tuovat iloa ja hyötyä käyttäjilleen. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja jokainen meiltä tehty ostos luo pohjaa toiminnan laajentamiseen ja kotimaisen henkilöstön palkkaamiselle tulevaisuudessa.

Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan, jotta voimme parantaa sekä kehittää Elec.fi verkkokauppaa ja asiakaspalvelua. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja.

Yhteystiedot:

  • Elec Design
  • PL 31
  • 00661 Helsinki
  • Y-tunnus: 2363819-7
  • Puh. 040-4146144 (klo: 13.00-18.00)
  • E-mail. asiakaspalvelu(@)elec.fi