Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Toimitusehdot

 Elec.fi ylläpitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua järjestelmään. Elec.fi:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista johtaa aina kaupan perumiseen ja kauppahinnan palauttamiseen. Lisäksi Elec.fi sitoutuu hyvittäämään mahdollisen vaivan asiakkaalleen.

Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin määrittelemiä kuluttajakauppaan ja etämyyntiin liittyviä lakeja.

Yrityksille

Elec.fi tarjoaa tuotteitaan myös yrityksille, yhteisöille ja julkisille laitoksille.

Yritysasiakkaat voivat tilata tuotteensa verkkokaupastamme laskulla. Laskulla tilaaminen ei edellytä yritykseltä mitään ennakkotoimenpiteitä, vaan yrityksen tiedot tarkistetaan tilauksen yhteydessä, mikäli tiedoissa ilmenee epäselvyyksiä, niin olemme yritykseen yhteydessä. Maksuehto on 14 vuorokautta netto ja viivästyskorko on 8,5%.

Toimitusaika

Tuotteiden keskimääräiset toimitusajat näkyvät tuoteinfossa. Toimitusajoista voi tiedustella myös puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli toimitusaikaan ilmaantuu muutoksia siitä pyritään ilmoittamaan viipymättä sähköpostitse tai puhelimitse.

Rahtihinnasto 2011
Sis. Postitus, pakkaus -ja käsittelykulut.

Min.Kg Max.Kg Posti  
0,1 0,4 2,00 €  
0,5 0,9 5,00 €  
1 19 7,00 €  
20 35 14,00 €  
36 60 20,00 €  
       
       

Postipaketti

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.


Postin kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Kirje toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.


Postin toimitus työpaikalle tai kotiin

Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi tai kotiin lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Mikäli sinua ei tavoiteta, voit noutaa lähetyksen lähimmästä Postista. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%.

Hintoihin / tilaukseen lisätään toimituskulut.

Elec.fi voi ilman edeltävää varoitusta muuttaa kaikkia hintoja. Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Palautus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tilaamillaan tuotteilla ja se katsotaan alkaneeksi siitä päivästä kun tuote on luovutettu asiakkaalle. Palautusaikaan luetaan mukaan myös viikonloput sekä pyhäpäivät, poislukien noutopäivä.

Asiakas saa tutustua paketin sisältöön äärimmäistä varovaisuutta noudattaen. Tuotteen käyttöönotto ja käyttäminen tarkoittaa palautusoikeuden menettämistä. Palautettavan tuotteen tulee olla kunnoltaan uutta vastaava, eikä siinä saa näkyä käytönjälkiä.

Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaalle räätälöityjä tuotteita. Palautusoikeus ei koske myöskään asiakkaan avaamia tuotteita, jotka ovat varustettu sinetillä (pelit, ohjelmistot, mustepatruunat).

Asiakas on vastuussa palauttamansa tuotteen paketoimisesta. Suosittelemme paketoimaan tuotteen siten kuin se oli saapuessaan. Varsinaiseen tuotepakkaukseen ei saa tehdä omia merkintöjä, eikä liimata esimerkiksi postin pakettikorttia.

Asiakas voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä Postin asiakaspalautusta. Tuote viedään hyvin pakattuna postitoimipaikkaan, kerrotaan kyseessä olevan asiakaspalautus Elec.fi:lle. Postin työntekijä täyttää tarvittavat lomakkeet. Palautuksesta ei peritä lähetys- eikä käsittelykuluja asiakkaalta.

Palautus lähetetään osoitteeseen:

  • Elec Design
  • PL 31
  • 00661 Helsinki

Mikäli asiakas on saanut väärän tuotteen, tuote on viallinen tai puutteellinen, tulee hänen ottaa yhteyttä asiakaspalveluun 7 vuorokauden sisällä. Suosittelemme tekemään mahdollisen reklamaation sähköpostitse (asiakaspalvelu(@)elec.fi). Yhteydenoton jälkeen sovitaan jatkotoimenpiteistä.

Takuu

Kaikilla tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu, ellei toisin ole mainittu. Ohjelmistoilla tai kulutushyödykkeillä (pelit) ei ole takuuta. Takuu ei koske ohjelmistoja, eikä pientarvikkeita. Takuu alkaa aina ostopäivästä (Postin kautta toimitettavat tuotteet) tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle.

Takuu ei korvaa fyysisesti vaurioituneita tuotteita tai väärästä käsittelystä johtuvia vikoja. Jos takuun perusteella palautetusta tuotteesta ei löydy vikaselosteen mukaista vikaa niin veloitamme 30€ tarkistusmaksun ja mahdolliset postikulut.

Voit lähettää viallisen tuotteen myös meidän kauttamme eteenpäin huoltoon toimitettavaksi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector

  • Saat tuotteen aina ennen kuin maksat
  • Maksuaika aina 14 päivää
  • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja
  • Mahdollisuus osamaksuun

Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.

Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Joustoraha on suomalainen  palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi